Végzetes kórként terjengő, fura divat dívik társadalmunkban. A fogyasztói szemléletnek áldozatává váltak a társas kapcsolatok, a házasság-, és a vallás intézménye mondhatjuk, hogy az emberi hovatartozás alapvető egyéniségi normák megtörésével alakulhat csak ki. Pénzorientált világunkban a rivalizáció (tehát saját magunkat egy másik, különálló egyéniséghez viszonyítjuk) nagy úr lett.

Sokan felveszik a kesztyűt, és sokszor póker arcot húznak - ugyanis, kizárólag így képesek elvegyülni a társadalom legelterjedtebb szektorában. Ez, viszont végzetes folyományokat rejteget - olyan belső késztetéseinken kell úrrá lennünk, melyek újra, meg újra - szívünkből jövő - frusztrációt idéznek elő bennünk. Ezeket az ember zavartság, megilletődöttség formájában éli meg - azonban ennél, sokkal többről van szó.

Mindezek az ember valódi, tehát mélyen, a legbelső lényében (lelkében) szunnyadó energiákat kalitkába zárják, az idő pedig vastag homokréteget seper rájuk - született tehetségeink, kreatív erőink tehát ilyen formában a homályba vesznek. A frusztrálást, voltaképp ezt hivatott jelezni.

.

Léteznek olyan energiák, amelyek képesek előrébb vinni az embert azokon az életszemléleti lépcsőfokokon, amelyeken az előrehaladás nevezhető egyféle lelki-, tudati-, avagy szellemi fejlődésnek. Ezt a fajta előrelépést, azért tekintjük lelki önmeghaladásnak, mert az ember tudatában, testében, szellemében lévő potencialitások kifejlesztését jelenti.

Egy nehéz és hosszadalmas lelki ösvényről van szó - amelyen részben saját magunk, részben pedig Király Tamás vezényletében haladunk.

Tamás által olyan kezelésekkel, amelyek élénkítik a bennünk rejlő tudatosságot, lelki energiát.

Kéthetente egyiptomi energiák átadásával frissíti fel az emberi lelket!

Felüdülést hoz, és a gyökerekhez való mély ragaszkodást a rendszeres energiaátadás megszünteti! Folyamatos kezelések esetén,
több ezoterikus képesség is felszínre kerül - amiknek a kezelését, Tamás egy személyes konzultáción bemutatja / betanítja.

.

.

.

.