Különleges esetekben, ha Tamás úgy látja, hogy közvetlen beavatkozás is szükséges, illetve hamarabbi eredményre vezet egy azonnali kezelés, akkor a konzultáció alkalmával elvégzi az aura azonnali kezelését.

Király Tamás Minden esetben leszögezhető, hogy sablon receptet nem lehet egyetlen paciens egyetlen problémájára sem adni. Az, hogy a kezelés kinél hány alkalom után éri el a kívánt hatást, leginkább magától az alanytól függ. Az esetek túlnyomó többségében a második kezelést követően már képes a kliens is meghatározni az állapotváltozás százalékos arányát. Átlagolni ilyen értelemben, csak végső soron szabad, ami szerint kb. tizenkét alkalom heti rendszerességgel szükséges a kívánt eredmény eléréséhez!

Több kliens számolt be olyan furcsa jelenségekről, hogy a kezelt probléma pozitív változásnak indult, de időközben más problémájuk is szűnni kezdett, melyet nem említettek meg Tamásnak.

Azonban, a pusztán csak kíváncsiság által vezérelt közönség számára is tud Tamás ajánlani olyan általa kidolgozott kezelési struktúrákat, melyek az aura általános értelmében vett deficitjeit harmonizálják. Munkahelyi stressz, a szürke hétköznapok okozta fáradtság. Sokan zárják magukban mélyre ezeket az érzéseket, s több hivatalos kutatás is azt mutatja, hogy a stressz okozta kimerültségek, legtöbbször olyan kardinális életproblémákat okoznak, melyek idővel csúf életszakaszokat teremtenek. Elsősorban, a kezelések adta lényeglátás változása eredményez egy módosulást az emberben - Tamás véleménye szerint, nem létezik megbetegíthető lélek, csupán irreális, nyomasztó hiedelmekkel/emlékekkel mérgezett tudat.

"Az életút nagyon ritkán változtatható, avagy igazítható az emberhez. A mai világban, ha valaki egy válságosabb helyzetben álló cégnél dolgozik, nem engedheti meg magának, hogy lebetegedjen, avagy kimerüljön idegileg a munkája miatt. Ha az életet könnyebbé nem is lehet tenni - hiszen ahhoz túl kicsi az ember ugyebár -, az embert fel lehet vértezni, sőt saját maga is képes immunissá válni az élet okozta nehézségekkel szemben."

A kezelés alatt Tamás olyan energiákkal dolgozik, amelyek amellett, hogy magasabb frekvenciájúak, mint az egyén aurájában lévő energiák, egyúttal jótékonyan is hatnak a személy aurájára.

"Tulajdonképpen az aura esszencialitása, olyan energiákból, olyan frekvenciájú tehát más rezonanciális térben funkcionáló elemekből áll, amelyeket mi magunk kizárólag hosszas, állandóan változó körülmények között történő gyakorlással vagyunk képesek érzékelni."

Ezért is ötlötte ki Tamás azt a módozatot, azokat a lehetőségeket és megoldásokat, melyeknek köszönhetően megnyílik az érdeklődő előtt a lehetőség ilyen, és ehhez hasonló ezoterikus illetve gyógyulási vágyainak megélésére, kifejlesztésére.

.

.

.

.