2014-től kiscsoportos tanfolyamok keretein belül, az ember megismerkedhet az aurával, az abban található energiával, annak kezelésével és irányításával, továbbá a sikeres kezeléseket leellenőrizheti és kiegészítheti még számos holisztikus módszerrel!

Bizonyára Ön is tapasztalt már olyat, hogy egy jónak ígérkező tanfolyamot, a kevés avagy hasztalan mondanivalója miatt keserű szájízzel pár nap leforgása alatt felejtett el. A probléma közel sem egyedi, sőt olyannyira jellemző, hogy ma már szinte alig találni tartalmas és hasznos információkkal szolgáló tanfolyamokat Magyarországon! Tamás több éves tapasztalataira alapozva fölépített egy olyan tanfolyam-modult, amely tartalmas és mégsem vész el az ember az információáradatban!

Király Tamás tanfolyama Az egyedülálló modulnak köszönhetően a tanfolyam végeztével a jelentkező továbbra is hasznosítani tudja az elsajátított módszereket és információkat, illetve a tanult gyakorlatokat szükséges napi szinten használni ahhoz, hogy megfelelő szintre fejleszthesse magát az ember.

A tanfolyam megoldást nyújthat mindazon embereknek, akik a saját képességeiket felszínrehozva magukból, azokat hasznosítani szeretnék a hétköznapi életükben egyes érzelmi körülmények, az egészségi állapot avagy a párkapcsolat jobbá-, hatékonyabbá tételére.

A résztvevők letesztelhetik különböző eszközök segítségével, hogy milyen előzetes bioenergetikai állapotban vannak, hogy alkalomról-alkalomra milyen bioenergetikai fejlődésen mentek keresztül, és hogy az által milyen kezelések elvégzésére lettek képesek.

.

Többek között az auraszínek gyakorlati felhasználásán túl, a testet borító legtöbb energiaponton keresztül,
a testrészek energetikai folyamatainak kezelésére is mód nyílik a tanfolyam által.

A modul megengedi azt a könnyedséget, hogy a felmerülő kérdésekre adott helyzetben kaphasson választ a kérdező, avagy egy személyes
elképzelésének helytállóságát leteszteljék Király Tamás felügyeletében!

.

Bővebb információ: +36 30 / 412 64 50

.

.

.

.