Király Tamás

Tamás komplexen közelíti meg az emberek problémáit, az aura kutatásától kezdve, az egészségügyi problémákon keresztül, a letűnt egyiptomi tradíció értékeinek közvetítéséig behatóan foglalkozik az életünk kihívásainak gyakorlati megoldásaival. Személyes tanácsadás, egyéni aurafejlesztő kezelések, éves szinten több médiamegjelenés, illetve privát tervei alapján futó ezoterikus jellegű egyiptomi tréningek formájában adja át praktikus iránymutatásait az embereknek. Szakterületének számít az aura feltárása. A szakmában élenjáró fiatalember képességei egyedülállóak, ugyanis nem csupán látja az aurát, de értelmezni is képes az abban rejlő színek jelentését, azokat pedig tolmácsolja a hozzá fáradó emberek felé. Az aurát, energiáival a legtöbb esetben képes befolyásolni, s bizonyos kezeléseinek köszönhetően 2008 óta napjainkig terjedően, megközelítőleg 3000 ember tapasztalhatott javulást szellemi-, lelki-, illetve egészségügyi állapotában. 2013 novemberében, az Ufó- és Energetikai Kongresszuson tartott telt házas előadást. Az auralátó fiatalember szakmai előadását több, mint 90 fő hallgatta és kamerázta 50 percen keresztül!

Kutatásainak eredményeként születhetett meg az ezoterikus jellegű egyiptomi tréning, az egészségügyi problémák kezelésében orvosilag visszaigazolt pozitív állapotváltozások, az energetizált víz, továbbá a személyes tanácsadáson említett privát aurakezelő módszerek és technikák, amelyeknek köszönhetően egy későbbi probléma megelőzése is könnyedén lehetséges!

Híre ment így a tengeren túlra is, Amerikában, Németországban, Ausztriában, és Romániában is ismertek lettek a fiatalember különleges képességei - több magyar médium érdeklődését is megragadta Király Tamás személye. Az emberek rendszeresen felkeresik Tamást, hogy problémájukra a legpraktikusabb holisztikus iránymutatásokat és megoldásokat kaphassák. Elmondhatjuk, hogy a fiatalember olyan tapasztalatokkal rendelkezik, amit sem tanfolyamok, sem pedig holmi papírok nem adhatnak meg az ember számára.

.

A sztárallűröktől mentes fiatalemberen kívül még 13 hozzá hasonló személyt vettek nyilvántartásba a világon 2013-ig.

.

.

.

.