Király Tamás képességeit a magyar médiumok először 2009-ben fedezték fel. Az RTL KLUB kereskedelmi televíziós csatorna Fókusz műsora, elsőként foglalkozott a fiatalember földöntúli tehetségével. Ekkor, a Fókusz műsor szerkesztőségébe egy elégedett kliens küldött be értesítést Tamásról. RTL KLUB Fókusz riport Rögvest lezajlottak a forgatások, majd ezt követően egy kisebb médiahullám gyűrűzött a fiatalember köré. Többek között a BORS NAPILAP, a COOL Tv - LIVE! műsorába kapott meghívást, illetve a CLASS FM - MORNING SHOWjában pedig, Balázs, Jani és Feri fogadta az auralátó fiatalembert, egy érdekes beszélgetésre.

Többször használták egy-egy publikációban az "auradoktor" jelzőt, hogy az által kifejezhessék Tamás módszerének valódiságát. A módszer, voltaképp nem a hagyományos orvosláson alapszik, hanem főként azokra a tapasztalatokra és rendkívüli energiákra épül, amiket Tamás képes megmozgatni.

2012 tavaszán, újra reflektorfénybe került, és újabb cikket közöltek le, további eredményeiről amit, szakirányú vizsgálatok, leletek, felvételek igazoltak vissza. A pozitív változásokról a honlapon is megtekinthetők interjúk és riportok az auralátó fiatalemberrel.

.

TV-s szereplések:

  Hatoscsatorna: Beszélgetés Király Tamással - Az aurában rejlő lehetőségek
Hatoscsatorna TV "Karmán innen és túl" című műsora

Beszélgetés Király Tamással - Az aurában rejlő lehetőségek
2016. július 28.

 
  M2 Petőfi TV: Király Tamás - Gyógyítás az auránk segítségével
Szereplés az M2 Petőfi TV "Én vagyok itt" című műsorában

Király Tamás - Gyógyítás az auránk segítségével
2015. december 12.

 

.

Rádiós szereplések:

Rádió interjú Király Tamással
2013 június 12.

.

Sajtómegjelenések:

(Nagyításhoz kattintson a képekre!)

.

Bors Magazin
(2018)

Bors Magazin
(2013)

Go! Utazási Magazin
(2012)

 

Bors Magazin
(2012)

Bors Magazin
(2010)

 

.

.

.

.