A betegségek, problémák kialakulásában jelentős szerepe van lelki nyavajáknak. Szinte ma már aranyszabályként vehető, hogy amennyiben egy lelki problémát huzamosabb ideig nem tudunk megoldani, helyére tenni magunkban, az kihathat életünk másik síkjaira, így a fizikai síkra, ahol pedig betegségként realizálódik.

A közhiedelem elvei szerint, a "felszínre bukó" tünetek csupán a probléma aktuálissá válását jelzik, így azok megfelelő kezelése nem hozhat kielégítő, megfelelő, pozitív irányú változásokat.

A közhiedelemmel ellentétben Tamás az az egyetlen Magyarországon tevékenykedő auralátó, aki megveti azt a fajta hibás szemléletet, hogy: autentikus eredményt csakis akkor érhetünk el, ha feltárjuk a betegség kialakulásában szerepet játszó lelki tényezőket, és azokat megoldva jutunk el az okozmányok gyógyításához.

Tamás elmondása alapján a problémák nagyon valószínű, hogy lelki eredetűek, de azoknak az ilyen formában történő kezelése a mai modern, előrehaladott, egyre csak saját magát meghaladó világunkban ódivatú megoldás, és nem utolsó sorban kivitelezhetetlen. A mai társadalmi alapelvek nem teszik lehetővé az akár éveken át tartó mélymeditatív (belső utas) problémakutatást, ugyanis minden beteg a mostban kíván szabadulni a problémáitól, nem hónapok, évek múltán...

Ezért foglalja el Király Tomi azt az álláspontot, hogy nem éri meg évekig kutatni a probléma gyökereit. Ugyanis egy megfelelő szakavatottsággal rendelkező személy, képes a problémáról felszínes információ-csomaggal rendelkezve is a lelki gátak, blokkok megszüntetésére, kiiktatására.

.

Tamás mindezt, kéthetente egyiptomi energiák átadásával éri el. Felfrissíti az emberi lelket, felüdülést hoz, és a gyökerekhez való mély ragaszkodást a rendszeres energiaátadás megszünteti!

.

.

.

.